Roditeljski sastanak 19. rujna 2019. u 18h

Započela je nova školska godina, a s njom započinje i naša planinarska sezona. I za ovu godinu pripremili smo atraktivne i zanimljive izlete. Veselimo se novim planinarskim izazovima te druženju u planinama i ispod njih.

Kako biste mogli planirati svoje sudjelovanje, najavljujemo naše prve aktivnosti:

U četvrak 19. rujna 2019. u 18 sati održat će se roditeljski sastanak u OŠ Zapruđe.

Naš prvi izlet održat će se za vikend 28. i 29. rujna, a odredište su Julijske Alpe u Sloveniji. Obići će se lako pristupačan i atraktivan vrh Sleme, prijevoj Vršič, Ajdovška deklica, izvor rijeke Soče i dolina Trente. Noćenje je organizirano u planinarskoj kući pri Gozdu (iznad Kranjske Gore, a ispod Vršiča). Izlet omogućuje pravi alpski doživljaj ali nije težak jer će se obilaziti vrlo pristupačne i lako prohodne planinarske staze. Julijske Alpe najljepše su kada se počnu bojiti prvim jesenskim bojama – dakle upravo u to vrijeme. O točnim troškovima izleta bit ćete uskoro informirani, čim bude gotov izračun prijevoznih troškova, a također će u idućoj obavijesti biti i upute za prijavu za taj izlet. Podsjećamo da su za putovanje u inozemstvo obavezni važeći putni dokumenti (osobna iskaznica ili putovnica).

Nakon prvog izleta u Julijske Alpe, slijede nam izleti na Hrastovičku goru, Picelj kod Zaboka, Noršićku Plešivicu u Samoborskom gorju, vrhove Cresa i Lošinja te uspon na najviši vrh Učke Vojak, o čemu će biti više riječi na roditeljskom sastanku.

Plan izleta za školsku godinu 2019./20. preuzmite na linku: Plan izleta 2019-2020.pdf

Hej lop!

Alan i Duška